Team Civiele Constructies
Team Civiele Constructies

“De veelzijdige projecten in combinatie met de grote diversiteit aan constructies maakt ons werk leuk!”

Kennismaken met: De heren van civiele constructies!

Het werd tijd om team civiele constructies eens in het zonnetje te zetten. Een groep specialisten die beschikt over een hoog staaltje civiele kennis. We hebben het over constructeurs Frank Schotman, Gert van Essen en Henrik van de Ruitenbeek. Een team met variërende functieprofielen die gezamenlijk de mouwen opstropen en het werk met beide handen aanpakken. En er is ruimte voor uitbreiding!

Allereerst beginnen we met teamleider en specialist civiele constructies Frank, die 5 jaar geleden aan boord kwam bij Aveco de Bondt. Met zijn expertise en ervaring greep hij de kans aan om de civiele tak op te zetten binnen het bedrijf. 

“Het was een grote uitdaging, maar ik ben blij dat ik toch in het diepe ben gesprongen. Het opzetten van dit team is succesvol gebleken, waardoor we nu verder kunnen bouwen aan uitbreiding van het team."  

En dat ziet we terug in hoe het team is gegroeid de afgelopen jaren. Wat begon bij Frank als constructeur en projectleider Jos Sinke, is het team nu uitgebreid naar een groep met constructeurs, modelleurs, adviseurs, ontwerpleiders en projectmanagers. Ze zijn in constante ontwikkeling, breiden hun kennis uit en hebben de focus op het binnenhalen van nieuwe projecten. 

Maar hoe vergaat het de jongste telg in dit team? Henrik van de Ruitenbeek is 28 jaar oud, woont in Zeist en is sinds september 2022 werkzaam bij Aveco de Bondt als junior constructeur. Zijn keuze om aan te haken bij het team was simpel: zijn kennis verbreden en de doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

“Het is leuk om te werken aan veel verschillende projecten, je ziet van alles voorbijkomen van een gemaal tot kadeconstructies, funderingen en bruggen. Ook is het prettig om te werken met ervaren collega’s waar ik veel van kan leren. Samen de uitdagingen aanpakken, daar krijg ik energie van!”

Henrik wordt regelmatig begeleidt door Gert, die met zijn achtergrondkennis als betonconstructeur en betononderhoudskundige, veel kennis en ervaring heeft opgedaan. Hij is een echte allround teamplayer, dit zie je terug in de werkzaamheden die hij bij Aveco de Bondt uitvoert. Een mix van constructeur, adviseur en inspecteur. Wat hem aanspreekt in het werken binnen dit team?

“De sfeer is goed! We werken aan diverse projecten, die je soms gezamenlijk oppakt maar ook vaak zelfstandig. Je krijgt de ruimte om je werkzaamheden flexibel uit te voeren, zowel op kantoor als thuis. Doordat je werkt aan verschillende projecten, blijft het werk afwisselend. Dat maakt het heel leuk en zo blijf je zelf ook in ontwikkeling.”  

Wil je ook aanhaken bij team civiele constructies? Ga dan met ons aan de slag en werk mee aan de veelzijdige projecten! Je komt terecht in een team van specialisten die zich bezighoudt met een grote diversiteit aan constructies, waarin jijzelf de regie mag pakken en het initiatief neemt. Klinkt deze uitdaging als jouw volgende carrière-stap? Solliciteer dan op één van de onderstaande vacatures: